2. Hrvatski kongres o poremećajima spavanja u neurologiji

  O KONGRESU

  Poštovani kolegice i kolege,

  Čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas na 2. hrvatski kongres o poremećajima spavanja u neurologiji koji će se održati od 16.-18. svibnja 2024. u Osijeku, u hotelu Osijek.

  Medicina spavanja, kao nova grana u zdravstvu, posljednjih se godina ubrzano razvija i ponosni smo što smo prepoznali važnost poremećaja spavanja u bolesnika s neurološkim bolestima i organizirali ovaj skup koji okuplja stručnjake iz različitih područja neurologije, otorinolaringologe, psihijatre, pedijatre, interniste, kirurge kao i medicinske sestre i tehničare koji se bave medicinom spavanja.

  1. hrvatski kongres o poremećajima spavanja u neurologiji, koji je održan od 18.-21. svibnja 2022.g., bio je izuzetno dobro posjećen, a prepoznali su ga i mnogi domaći i strani stručnjaci iz područja medicine spavanja, među njima i prof. Herve-Pierre Luppi, predsjednik Europskog društva za istraživanje spavanja (ESRS) kao i predsjednik Hrvatskog somnološkog društva prof. Zoran Đogaš. Održano je preko 55 predavanja, sudjelovalo je preko 100 sudionika, a iznimno nam je drago što je održana Mala škola polisomnografije u kojem su iskustva izmijenili medicinske sestre i tehničari koji se bave medicinom spavanja.

  Za predstojeći kongres smo Vam pripremili brojna zanimljiva predavanja svjetski priznatih stručnjaka iz medicine spavanja, ali i regionalnih i domaćih stručnjaka koji sudjeluju u dijagnostici i liječenju ovih bolesnika. Osim toga, pripremili smo Vam i radionice, prikaze slučajeva, kvizove, nagrade i brojne druge zanimljivosti.

  Stoga Vas s radošću pozivamo da sačuvate ovaj datum i registrirate se na 2. Hrvatski kongres o poremećajima spavanja u neurologiji! Također Vas pozivamo da se sa svojim zanimljivim temama predavanja prijavite na poremecajispavanja@gmail.com.

  Kongres je namijenjen neurolozima, psihijatrima, pedijatrima, otorinolaringolozima, internistima, kirurzima, medicinskim sestrama i tehničarima i psiholozima.

  Kongres će biti bodovan od Hrvatske liječničke komore, Hrvatske komore medicinskih sestara i Hrvatske psihološke komore u skladu s Pravilnicima komora.

  U ime Organizacijskog odbora 2. Hrvatskog kongresa o poremećajima spavanja u neurologiji

  doc. prim. dr. sc. Stjepan Jurić, dr.med.
  Predsjednik Organizacijskog odbora

  OPĆE INFORMACIJE

  Mjesto održavanja

  Hotel Osijek, Osijek

  Službeni jezici

  Službeni jezici Kongresa su hrvatski i engleski. Simultano prevođenje neće biti osigurano.

  Vrednovanje i potvrda o sudjelovanju

  Sudjelovanje na Kongresu bodovat će se sukladno Pravilnicima strukovnih komora (Hrvatska liječnička komora, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska psihološka komora).

  Službene oznake / Svi registrirani sudionici s plaćenom kotizacijom dobit će službene kongresne oznake (ID kartice) koje su obvezni nositi cijelo vrijeme trajanja Kongresa.

  PISMO POZIVA

  Za dobivanje poziva Organizacijskog odbora za sudjelovanje na Kongresu, potrebnog za dobivanje vize i za pravdanje puta kod poslodavca, molimo uputiti zahtjev osobi za kontakt Kongresne agencije: Vid Benko

  e-mail: vid.benko@vivid-original.com

  ORGANIZATORI

  Udruga Episan

  Klinika za neurologiju KBC Osijek

  Hrvatsko neurološko društvo HLZ-a

  Sekcija za poremećaje spavanja u neurologiji HND-a

  PROGRAM

  USKORO

  PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE

  Cijena kotizacija za liječnike iznosi 250 eura, a za medicinske sestre/tehničare 150 eura.

  UVJETI

  Nakon ispunjavanja registracijskog obrasca, primit ćete automatsku e-mail potvrdu o prijavi. Potvrda registracije nije potvrda o uplati. Za dodatne informacije o registraciji obratite nam se na email vid.benko@vivid-original.com. Nakon izvršene uplate, račun će biti poslan na adresu platitelja.

  PLAĆANJE

  Procedura za bankovno plaćanje: nakon primitka vašeg ispunjenog registracijskog obrasca, u roku od 48 sati poslat ćemo vam ponudu po kojoj ćete izvršiti uplatu.

  NAPOMENA: Obavezno popuniti sva polja označena zvjezdicom.

  Kod sestara dodati uz broj kartice i datum rođenja

  HOTELSKI SMJEŠTAJ

  Cijena smještaja u hotelu Osijek iznosi:

  135,00 EUR – jednokrevetna soba

  172,00 EUR – dvokrevetna soba

  Za rezervacije ljubazno Vas molimo da kontaktirate tehničkog organizatora:

  Vid Benko

  E: vid.benko@vivid-original.com

  M: +385 98 508 502

  OBAVIJEST ZA SPONZORE

  KONTAKTI

  Informacije o tehničkoj organizaciji

  Prijave za sudjelovanje, rezervacija smještaja, plaćanje kotizacija i smještaja, informacije za izlagače, oglašivače i sponzore, tehnička organizacija:

  Kongresna agencija

  Vivid Original logo

  VIVID ORIGINAL d.o.o.

  Nazad

  Korištenjem ove web stranice slažete se s našom politikom kolačića.