Forum NEUROLOGA Slavonije i Baranje

  O KONGRESU

  Poštovani kolegice i kolege,

  Iznimna mi je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na Forum neurologa Slavonije i Baranje u organizaciji Klinike za neurologiju KBC Osijek!

  S ciljem da se okupimo i uživo predstavimo novosti u dijagnostici i liječenju iz svih područja neurologije, forum smo zamislili tako da uz uvodna predavanja iz svih područja neurologije (cerebrovaskularne bolesti, intenzivna neurologija, epilepsije, neuromišićne bolesti, demijelinizacijske bolesti, neurodegenerativne bolesti, bolesti pokreta, glavobolje i poremećaji spavanja), izmijenimo iskustva kroz prikaze slučajeva iz kliničke prakse.

  Na domaćim i stranim kongresima često se dogodi da predavanja drže kolege iz velikih bolničkih centara, a kolege iz manjih centara ne stignu prikazati svoje slučajeve i raspravljati o njima.

  Cilj ovog foruma je okupiti neurologe iz svih bolnica Slavonije i Baranje, Virovitica, Požega, Lipik, Nova Gradiška, Slavonski Brod, Našice, Vukovar, Vinkovci i Osijek, kako bi svi dobili priliku u prijateljskoj i ugodnoj atmosferi govoriti i raspraviti o svojim iskustvima u liječenju i dijagnostici neuroloških bolesnika.

  Ovim putem sve Vas pozivam, osobito mlade neurologe i specijalizante, na aktivno sudjelovanje jer svi imamo onog jednog bolesnika koji nas je zaintrigirao i o kojem bismo voljeli raspraviti s drugim kolegama.

  Program i više informacija slijedi uskoro…

  Prijedloge svojih predavanja možete javiti na mail: jelenasaricjuric@gmail.com

   

  Doc.prim.dr.sc. Stjepan Jurić, dr.med.

  Predsjednik Organizacijskog odbora

  PRVA OBAVIJEST

   

  PRELIMINARNI PROGRAM

  PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE

  Skup nema kotizaciju, a biti će bodovan sukladno pravilima HLK.

  OBAVIJEST ZA SPONZORE

  KONTAKTI

  Informacije o tehničkoj organizaciji

  Prijave za sudjelovanje, rezervacija smještaja, plaćanje kotizacija i smještaja, informacije za izlagače, oglašivače i sponzore, tehnička organizacija:

  Kongresna agencija

  VIVID ORIGINAL d.o.o.

  Nazad

  Korištenjem ove web stranice slažete se s našom politikom kolačića.