Klinički izazovi liječenja bolesti probavnog trakta – praktična gastroenterologija

  • Lokacija

    Hrvatsko katoličko sveučilište, Zagreb

  • Datum

    12. svibnja 2023.

O SKUPU

Dragi kolege i prijatelji!

Posebna mi je čast i zadovoljstvo najaviti skup „Klinički izazovi liječenja bolesti probavnog sustava – praktična gastroenterologija“ koji će biti održan dana 12.05.2023.g. na Katoličkom Sveučilištu u Zagrebu.

U današnje vrijeme, zbog modernog načina života, okolišnih čimbenika i određenih navika sve više bolesnika traži pomoć u ambulantama liječnika opće medicine, gastroenterologa i ljekarnama kod magistara farmacije zbog bolesti probavnog sustava. U fokusu ovog skupa su izazovi liječenja iz perspektive različitih subjekata zdravstvenog sustava kojima se ovi pacijenti javljaju za pomoć. Program ovog skupa je raznovrstan i uključuje najčešće bolesti probavnog sustava zbog kojih se pacijenti javljaju za pomoć, a biti će prezentiran iz aspekta eminentnih stručnjaka gastroenterologa, pulmologa, neurologa, kirurga, liječnika obiteljske medicine i magistara farmacije. Poseban naglasak bit će stavljen na izazov (samo)liječenja OTC lijekovima i praćenje kroničkih gastroenteroloških bolesti. Obzirom na sve veće opterećenje zdravstvenog sustava takvim pacijentima skup ima naglašenu praktičnu komponentu. Cilj ovog skupa je pomoć u pravovremenom prepoznavanju onih bolesnika koji zahtijevaju dodatan bolnički dijagnostičko-terapijski tretman od onih pacijenata koji mogu dobiti cjelovitu medicinsku skrb u sklopu ambulanti liječnika obiteljske medicine i ljekarni.

Veselimo se Vašem dolasku i aktivnom sudjelovanju!

Doc.dr.sc. Mario Tadić, dr.med.
Predsjednik Organizacijskog odbora

PRVA OBAVIJEST

PROGRAM

PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE

Skup nema kotizaciju, bit će bodovan sukladno pravilnicima o stručnom usavršavanju strukovnih komora:

  • Hrvatske liječničke komore i
  • Hrvatske ljekarničke komore

OBAVIJEST ZA SPONZORE

KONTAKTI

Informacije o tehničkoj organizaciji

Prijave za sudjelovanje, rezervacija smještaja, plaćanje kotizacija i smještaja, informacije za izlagače, oglašivače i sponzore, tehnička organizacija:

Kongresna agencija

VIVID ORIGINAL d.o.o.

Nazad

Korištenjem ove web stranice slažete se s našom politikom kolačića.