1. Hrvatski kongres o poremećajima spavanja u neurologiji

  • Lokacija

    Hotel Osijek, Osijek

  • Datum

    18. - 21. 5. 2022.

O KONGRESU

Poštovani,

udruga Episan, Klinika za neurologiju Kliničkog bolničkog centra Osijek i Hrvatsko neurološko društvo organiziraju 1. Hrvatski kongres o poremećajima spavanja u neurologiji, koji će se održati od 18. do 21. svibnja 2022.g. u hotelu Osijek u Osijeku.

Cilj kongresa je prepoznavanje važnosti spavanja u neurološkom zdravlju, te prikazati specifičnosti u kliničkom slici, dijagnostici i liječenju u bolesnika s poremećajem spavanja, bile one udružene ili ne s neurološkim bolestima. Poznato je da svaku neurološku bolest prate određeni poremećaji spavanja, koji doprinose pogoršanju kliničke slike i dodatno narušavaju kvalitetu života naših bolesnika. Upravo zato je važno znati kliničku sliku, dijagnostičke i terapijske mogućnosti kako bismo na vrijeme započeli liječenje takvih bolesnika.

Ovaj kongres namijenjen je specijalistima neurolozima, otorinolaringolozima, psihijatrima, internistima, kirurzima, pedijatrima i svima koji se bave medicinom spavanja, kao i specijalizantima navedenih struka. Također, na kongre- su će sudjelovati medicinske sestre i tehničari i psiholozi. Na kongresu će sudjelovati preko 40 priznatih predavača iz cijele Hrvatske i drugih zemalja.

doc. prim. dr. sc. Stjepan Jurić, dr.med.
Predsjednik Organizacijskog odbora

OPĆE INFORMACIJE

Mjesto održavanja

Hotel Osijek, Osijek

 

Službeni jezici

Službeni jezici Kongresa su hrvatski i engleski. Simultano prevođenje neće biti osigurano.

 

Vrednovanje i potvrda o sudjelovanju

Sudjelovanje na Kongresu bodovat će se sukladno Pravilnicima strukovnih komora (Hrvatska liječnička komora, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska psihološka komora).

 

Službene oznake /  Svi registrirani sudionici s plaćenom kotizacijom dobit će službene kongresne oznake (ID kartice) koje su obvezni nositi cijelo vrijeme trajanja Kongresa.

 

PISMO POZIVA

Za dobivanje poziva Organizacijskog odbora za sudjelovanje na Kongresu, potrebnog za dobivanje vize i za pravdanje puta kod poslodavca, molimo uputiti zahtjev osobi za kontakt Kongresne agencije: Vid Benko

e-mail: vid.benko@vivid-original.com

ORGANIZATORI

Udruga Episan

Klinika za neurologiju KBC Osijek

Hrvatsko neurološko društvo HLZ-a

PROGRAM

PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE

Cijena kotizacija za liječnike iznosi 2.000,00, kn a za medicinske sestre i psihologe 1.000,00 kn.

 

UVJETI

Nakon ispunjavanja registracijskog obrasca, primit ćete automatsku e-mail potvrdu o prijavi. Potvrda registracije nije potvrda o uplati. Za dodatne informacije o registraciji obratite nam se na email vid.benko@vivid-original.com. Nakon izvršene uplate, račun će biti poslan na adresu platitelja.

 

PLAĆANJE

Procedura za bankovno plaćanje: nakon primitka vašeg ispunjenog registracijskog obrasca, u roku od 48 sati poslat ćemo vam ponudu po kojoj ćete izvršiti uplatu.

 

NAPOMENA: Obavezno popuniti sva polja označena zvjezdicom.

 

Kod sestara dodati uzb broj kartice i datum rođenja

HOTELSKI SMJEŠTAJ

Cijena smještaja u hotelu Osijek iznosi:

865,00 – jednokrevetna soba

1.160,00 – dvokrevetna soba

 

Za rezervacije ljubazno Vas molimo da kontaktirate tehničkog organizatora

 

Vid Benko

E: vid.benko@vivid-original.com

M: +385 98 508 502

OBAVIJEST ZA SPONZORE

KONTAKTI

Informacije o tehničkoj organizaciji

Prijave za sudjelovanje, rezervacija smještaja, plaćanje kotizacija i smještaja, informacije za izlagače, oglašivače i sponzore, tehnička organizacija:

Kongresna agencija

VIVID ORIGINAL d.o.o.

Nazad

Korištenjem ove web stranice slažete se s našom politikom kolačića.